Udvid din supportfunktion med integrationer

Standardintegrationer

Freshdesk omfatter ud af boksen-integrationer med mange populære virksomhedsprogrammer, bl.a. CRM-systemer, faktureringsværktøjer og e-handelsløsninger. Så hvis du ønsker at koble din helpdesk til en anden app, dit team benytter, skal du blot tjekke vores liste. Integrationen findes sikkert allerede på den.

Freshdesk er også den eneste helpdesk, der er tæt integreret med Google Apps, inklusive Analyse, Kontakter, Kalender, Hangouts, Drev og Gmail. Disse integrationer giver mulighed for en masse andre funktioner herunder planlægning af kundebesøg, vedhæftning af store filer til billetter og meget mere.

FreshPlugs

Kan du ikke finde en standardintegration, der opfylder dit behov? Opret din egen FreshPlug, så du kan overføre vigtige oplysninger fra tredjepartsapps til dine billetoplysninger og kontaktsider. Med FreshPlug kan du anvende HTML, CSS og javascript til tilføjelse af en hvilken som helst brugerdefineret integration, du har brug for.

Vi opfordrer også vores kunder til at dele deres brugerdefinerede integrationer i vores FreshPlug-galleri. Så inden du smøger ærmerne op og går i gang med udviklingen, bør du lige tjekke galleriet først. Og ender du med at finde en løsning på dit problem, kan du bare tage den i brug, uden at det koster dig ekstra.

API

Nogle virksomheder har specifikke krav, der skal understøtte deres forretning. Hvis du har brug for en tilpasning af Freshdesk, er vores RESTful API muligvis den perfekte løsning for dig til opsætning af specifikke forretningsmæssige arbejdsgange og omfattende integrationer. Du kan benytte din kontos API-nøgle til at læse informationer i dine billetter og kontakter eller udløse handlinger i din helpdesk via en hvilken som helst tredjepartskilde. Hvis du er fortrolig med API-anmodninger, er mulighederne uendelige.

Hvis du sidder fast, skal du blot sende os en e-mail. Vores API-udviklere er klar til at springe til og hjælpe dig med at finde en løsning.

Det har været utroligt nemt at implementere Freshdesk i al tredjepartssoftware. Det har gjort vores arbejde en hel del nemmere, og vi er især glade for Freshdesks integrationer med Google Hangout og Google Kalender.

Mitch Greenwald Cloudbakers
Forbind din helpdesk med andre værktøjer, og gør det nemt at yde support til dine kunder
Få en gratis demo af Freshdesk

Hvad kunne du godt tænke dig at se i demoen?